För företag

Föreläsningar hos Er eller i Casa de Laura med olika teman, t.ex.

  • Hållbar hälsa och vikten av återhämtning!
  • Hur kan jag jobba med min självkänsla och hur förändrar det mitt liv privat och på jobbet?
  • Anti-inflammatorisk kost och dess påverkan på återhämtning.
  • Hur påverkar min livstakt och mitt kärleksspråk mig privat och på jobbet?
  • Hur kan jag få mera energi till vardagen?

Alla föreläsningar inkluderar en pausgymnastik. Beroende på ämnet och situationen kan föreläsningen vara 30-120 min.

 

Jag ordnar olika temadagar i Casa de Laura över dagen eller t.ex. belöningsresor, planeringsdagar etc över natten. Maximi antalet personer över dagen är ca 20 personer (flera om aktiviteterna är utomhus) och över natten 10 personer. I Casa de Laura är det lätt att vara i nuet och jobba i grupp på ett annat, mera avslappnat sätt. Den vegetariska maten som jag serverar är inspirerande och ger deltagarna idéer till hälsosammare och mera näringsrik kost under vardagen. Ni kan ha era egna program och föreläsningar under vistelsen hos mig eller boka bl.a. följande aktiviteter med mig:

  • Föreläsningar 1-1,5 h (se listan ovan)
  • Olika träningar med bl.a. följande tema: ” Bra hållning och starka axlar / Hitta din inre styrka och ta den med dig hem / Varför är det viktigt med starka rumpmuskler? / Rörlighet och stretch för alla / Mage, rumpa, rygg – kort och gott”.

Jag har över 20 års erfarenhet av att sy passande program för olika grupper så vi hittar något även för er! Det är viktigt för mig att mina gäster känner sig glada, avslappnade och inspirerade efter vistelsen hos mig!

Casa De Laura 65
Casa De Laura 61

Bemer. Det är en fin och uppskattad friskvårdsförmån för de anställda att få tillgång till Bemer-behandlingar under arbetsdagen. En behandling tar 8 minuter och man kan ta den sittande samtidigt när man dricker kaffe på rasten eller när man förbereder sig inför ett möte. Vi tittar på en passlig lösning för er arbetsplats!

9q4a6701