För företag

Jag ordnar olika temadagar i Casa de Laura över dagen eller t.ex. belöningsresor över natten. Maximi antalet personer över dagen är ca 20 personer (flera om aktiviteterna är utomhus) och över natten 10 personer. I Casa de Laura är det lätt att vara i nuet och jobba i grupp på ett annat, mera avslappnat sätt. Den vegetariska maten som jag serverar är inspirerande och ger deltagarna idéer till hälsosammare och mera näringsrik kost under vardagen. Ni kan ha era egna program och föreläsningar under vistelsen hos mig eller boka bl.a. följande aktiviteter med mig:

  • Föreläsningar 1-1,5 h runt ”Mera energi till vardagen” och då kan man välja att fokusera på någon av dessa ämnen eller beröra allt kort: kost /träning / mental träning och återhämtning.
  • Olika träningar med bl.a. följande tema: ” Bra hållning och starka axlar / Hitta din inre styrka och ta den med dig hem / Varför är det viktigt med starka rumpmuskler? / Rörlighet och stretch för alla / Mage, rumpa, rygg – kort och gott”.

 

Jag har över 20 års erfarenhet av att sy passande program för olika grupper så vi hittar något även för er! Det är viktigt för mig att mina gäster känner sig glada, avslappnade och inspirerade efter vistelsen hos mig!

casa-de-laura-65
casa-de-laura-61

Bemer. Det är en fin och uppskattad friskvårdsförmån för de anställda att få tillgång till Bemer-behandlingar under arbetsdagen. En behandling tar 8 minuter och man kan ta den sittande samtidigt när man dricker kaffe på rasten eller när man förbereder sig inför ett möte. Vi tittar på en passlig lösning för er arbetsplats!

9Q4A6701