Varmt välkommen till Casa de Laura

I Casa de Laura får du vara dig själv utan titlar och vardagens förväntningar, press och stress. Jag bjuder Dig hem till mig och hos mig är Du och Ditt välmående i centrum. Året runt kan du delta i en färdigt planerad weekend eller samla ihop ett eget gäng och även komma helt ensam. Vad passar dig bäst?

Casa de Laura är ett gult hus på 440 kvm i Hjortö, Saltvik i hjärtat av Åland. Huset är från 1928 och byggdes av Valter och Aina Häggblom och ägs idag av Maria Häggblom. Jag hyr huset av henne.

Det finns totalt fem sovrum i huset och erbjuder 10 mysiga bäddplatser. I det stora vardagsrummet  finns det gott om utrymme för såväl Bemer-behandlingar som för fotbad vid brasan. Och även de spanska elektriska massörerna Juan, Carlos och Pedro kan dyka upp när behovet är som störst.

Träningssalen på andra våningen är som gjord för yoga, zumba och olika styrkepass med lättare redskap. I baren kan vi avnjuta en härlig smoothie eller ett glas bubbel. Den vackra stora eken upplever man som på nära håll från balkongen och på andra sidan huset har vi vackra vyer mot Ödkarbyviken.

Jag ordnar dagsprogram för max 20 personer och helgprogram över natten för max 10 personer. Den stora gården med fantastiska gräsmattor ger dock utrymme för flera än 20 personer. Jag vill ge även andra aktörer möjligheten att använda Casa de Laura som samlingsutrymme då jag står för login och maten (helt eller delvis) medan kontaktpersonen sköter resten själv. Alla är välkomna att titta in och planera sina egna weekends och temadagar! 

Paket

Hitta hit

Bildgalleri